Terapi

Terapien hos os er for alle over 18 år, som hører under Region Nordjylland og ønsker at modtage terapi ved kommende psykologer.

Hvordan kommer jeg i terapi?

Hvis du ønsker at komme i terapi hos os, skal du skrive til terapi@aalborgstudenterterapi.dk eller med kontaktformularen under fanen “Bestil tid“. Beskriv gerne dit/dine problemer, din baggrund og din aktuelle situation, mv. Alle informationer vi har brug for vil kunne findes under ”Bestil tid”.
Husk yderligere: emailadresse og dit/dine telefonnumre, så vi kan kontakte dig.
Efter vi har modtaget din henvendelse, vil vi kontakte dig pr. e-mail for at aftale nærmere.

Læs nærmere herunder om, hvordan et terapiforløb typisk forløber.

Hvordan ser et typisk forløb ud?

Alle forløb hos os er individuelle og tilrettelægges efter, hvad vi i samarbejde dig, som klienten, vurderer vil passe bedst.
Der er dog nogle faste elementer, som altid indgår.
Når vi harmodtaget din henvendelse, læser vi den igennem og tager den med til supervision hos en specialuddannet supervisor.
Til supervisionen vil det blive vurderet, om Aalborg Studenterterapi er et passende tilbud til dig.
Efterfølgende vil vi tage kontakt til dig og tilbyde dig en tid til forsamtale.

 1. Forsamtale
  Forsamtalerne er gratis og har til formål, at opnå kendskab til dit liv og dine udfordringer samt at gøre det muligt for os at vurdere, hvorvidt vores tilbud er det bedste for dig. Hvis vi vurderer, at du falder indenfor vores målgruppe, vil du blive tilbudt et forløb hos os.
 2. Formål og hyppighed
  Rammerne aftales med terapeuten. Du og din terapeut planlægger tiderne sammen, og hvilket formål terapien skal have.
 3. Terapien
  Du og din terapeut vil gennem forløbet arbejde sammen om dine problematikker.
 4. Afslutning
  Ved terapiens afslutning rundes terapiforløbet af, og du bliver informeret om, hvordan du kan henvende dig, hvis behovet opstår igen.

Betingelser

 • Terapien varetages af de frivillige terapeuter, som er kandidatstuderende på psykologiuddannelsen ved Aalborg Universitet.
 • Sessionerne bliver videooptaget til læringsbrug, og de bliver opbevaret efter GDPR. Videooptagelserne bliver slettet ved afsluttet (gennemført såvel som afbrudt) forløb.
 • Bekendtskab til en eller flere af foreningens terapeuter fjerner automatisk muligheden for at komme i terapi hos dem.
 • Når studenterterapeuten bliver færdiguddannet psykolog, afsluttes forløbet automatisk. Studenterterapeuten sørger for, at forløbet vil blive afsluttet på en ordentlig måde, så samtalerne afrundes så godt som muligt. Nærmere rammer bliver aftalt med den enkelte terapeut.