Om os

Aalborg Studenterterapi er stiftet med ønsket, at hjælpe borgere i Nordjylland. Der ønskes at hjælpe med diverse problemstillinger, som må fylde i borgerens hverdag og daglige funktion. Et ønske for os er, at hjælpen skal være inden for økonomisk rækkevidde, så alle har mulighed for terapi uanset økonomisk ståsted.

Gennem vores uddannelse har vi erhvervet en praktisk og teoretisk viden samt haft kurset ”Psykologisk praktik og interventionsmetode”. Dette bygger grundstenene for vores virke samt været med til at skabe kompetente studenterterapeuter.

Foreningens formål er ydermere, at de psykologistuderende kan udvikle faglige og praktiske kompetencer, derved træne det terapeutiske arbejde i trygge rammer med kyndig supervision af en autoriseret og specialiseret psykolog. Alle medlemmer af Aalborg Studenterterapi arbejder frivilligt, hvoraf studenterterapeuter, som minimum en bachelorgrad i psykologi.

Vores frivillige forening finansieres primært finansieret af fonde (se fanen Donationer), der er afgørende for, at vi fortsat kan tilbyde terapien.