Formål

Vi har stiftet Aalborg Studenterterapi, fordi vi ønsker, at borgere i Nordjylland skal have mulighed for at få hjælp til at håndtere forskellige udfordringer gennem terapi. Hjælpen skal være inden for en økonomisk rækkevidde, så den kan tilbydes til så bred en del af befolkningen som muligt. 

Foreningens formål er ydermere, at vi ønsker at skabe en mulighed for, at psykologistuderende kan udvikle faglige og praktiske kompetencer inden for det terapeutiske håndværk. Alle terapeuter i foreningen arbejder frivilligt, og vi er under uddannelse. For at være terapeut skal man læse på kandidatniveau, da man her har gennemført kurser, som dygtiggør og giver praktiske kompetencer. Visionen er, at dette foregår i et trygt læringsmiljø, hvorfor terapien udføres under kyndig supervision af en specialistuddannet psykolog.

Vores frivillige forening er primært finansieret af fonde (se hvilke under fanen “Donationer”). Donationerne er afgørende for, at vi fortsat kan tilbyde billig terapi, samt bibeholde det trygge læringsrum for os psykologistuderende gennem kompetent vejledning og supervision.